Regnfulle sommerdager

Når man sitter på tredje uken fri fra barnehagen, og regnet bare øser ned. Når alt guttungen har gjort i 20 dager er kikke på TV eller spille videospill, da kjenner man på at det kanskje kan være greit å lufte seg litt til tross for at været ikke er på vår side. Da gjør det ingenting med litt regn i håret, og kalde fingre. Så lenge man kan gå hjem og varme seg litt.

 

Du var som en typisk norsk sommer
Det var dager med solskinn i hjertet
Dagene med regn skjulte hjertets gråt

 

Nå sommeren gir en en skikkelig forsmak på høsten og man må ned i boden og hente frem ulltrøyene allerede i juli. Når alt vi har hørt hele sommeren er vannet som sildrer nedover vindusrutene på soveromsvinduet.

 

Men det gjør ingenting når den barnlige gleden over å få hoppe i pytter vekkes til live. Når støvlene er ett nummer for store fordi de ble kjøpt for å først brukes om et par måneder. Og det gjør ingenting at de er ett nummer for store, når man har like støvler som mamma. Det er nemlig litt stas akkurat det der.
Det gjør ingenting når Norge er så vakkert uansett hvilket vær det viser seg fra. Når man finner en perfekt plass å boltre seg på.

Leave a Comment